hpf-logo

grotbekkI vår andre fellesmøtehelg i pinsefellesskapet på Hadeland hadde vi nå besøk av Bjarne Torstein Grotbekk.

Møtene startet torsdag kveld på Salem Jaren. Her talte han til en lydhør forsamling på omtrent 40 stk. Fredag kveld var det Betel Jevnaker som var møtestedet. Også dette møtet var godt besøkt og mange mennesker ble møtt av Gud på en spesiell måte. Lørdag kveld var det nok en gang Salem Jaren som var stedet vi samlet oss på. Denne kvelden var det ca 55 stk tilstede og Grotbekk talte om Jerusalem og det nye Jerusalem. Mange mennesker ble velsignet av hans tale denne kvelden. Etter møtet var det som vanlig en fantastisk servering og godt fellesskap. Møtene avsluttet med et formiddagsmøte på Evangeliekirken Filadelfia Grua. Dette var også et godt besøkt møte. Her talte Grotbekk om tjenesten i Kristus. Denne talen traff flere helt konkret i deres situasjon akkurat på dette tidspunktet. Flere kom frem til forbønn og møtte Herren.

Det er en stor velsignelse for alle menighetene å kunne stå sammen om slike arrangement. Vi ønsker Grotbekk velkommen tilbake ved en senere anledning.

hadeland-pan

Bli med og bidra!
Har du:
-Vitnesbyrd eller aktuelt stoff du ønsker å dele?
-Idèer om forbedring/utvikling av siden?

jon
Send til:
webredaktør, John Lehre
Tlf: 920 73 139
Mail: john.lehre@hebb.no
Postadresse: Fjordtun Evangeliesenter, Fjordlinna 962,
2750 Gran
 
 
hpf-icon Hadeland pinsefelleskkap består av tre kommuner, Jevnaker, Lunner og Gran. Pinsebevegelsen har en menighet i hver kommune i tillegg til Evangeliesenterets avdeling Fjordtun.
Les mer  blank

Send oss en melding:

Logg inn nettredaktører